när det bara blir mörkare

Har mått riktigt dåligt senaste dagarna, har knappt ätit något och sen är jag sjuk oxå.. natten till onsdag (tror jag,) så fick jag vänta på akuten i 3 timmar så var inte hemma förrän halv 5 på natten och efter det släppte mamma och pappa mig inte ur sikte.. men jag försöker ta mig upp igen men det är svårt. For till skolan idag men åkte hem efter en lektion för det blev för mycket..
Känner mig typ tom, har gråtit som aldrig förr, vaknat gråtandes och somnat gråtandes, jag har gråtit vad jag än har gjort. jag hade en känsla av att nått skulle hända, men aldrig något sånthär.. hur blir man hel igen?
 
som plåster på såren så kom jimmy förbi en stund idag och han kommer även i morgon och han lyckas alltid få mig att skratta så hans stöd betyder allt. älskar honom.
 
nu blir det att lira ett game till sen lägga mig tror jag för min energi är verkligen så låg som den bara kan bli.. men ska göra ett nytt försök att fara till skolan imorgon, slutar tidigt eftersom jag inte vill ha idrott just nu. får veta senare nån gång ( om rektorn för en gångs skull kan hålla det hon lovar) huhr det blir med allt i skolan. för i måndags så var jag på möte som var större än jag trodde.. hemskt var det iallafall och jag vet inte vad vi kom fram till egentligen.. men var chokad när vi var fler än vad jag föreställt mig. Rektor, kurator,min kontaktperson från soc, en studievägledare, en speciallärare, min gamla iv lärare, och 3 lärare jag har just nu. tror det var alla men satan så jobbigt det var. och litar inte på det dom säger så tiden får väll visa vad som händer.
 
 
spelet väntar, bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback