rösterna skriker hur dålig jag är

Är så trött.. huvet dunkar, hostar och ingenting känns bra. Det har hänt en positiv sak idag men resten har varit som det brukar vara mer eller mindre. fick bra betyg på ett svenskaprov och jag blev för en gångs skull stolt över mig själv. Det gjorde dagen bättre än vad den hade varit tidigare då ilskan kokade och jag störde mig på allt och alla. Jag har nog aldrig fått så bra på ett prov sedan sexan.. den enda som var stolt och glad var läraren.. annars går skolan tungt, riktigt tungt. känner mig väldigt efter och känner att jag inte kan någonting och är dålig.

hjärnspöken gör mig sällskap denna kväll så lär inte bli en god nattsömn inatt heller.. varför ska allt vara så svårt? varför känns det som att jag ibland kämpar i onödan? känner mig inte värd någonting och har känslan av hopplöshet i kroppen. att både ha dom tankar och känslor jag har och samtidigt hålla sig ifrån rakbladen är svårt. Men jag försöker. akuten skrämde mig och vill inte dit igen.

Vet inte vad jag behöver just nu, vet inte hur jag ska kunna må bättre.. allt är sämst och jag tar mig fan inte upp från botten ikväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback