Försöker hålla huvet högt

Känner mig oduglig, ensam och övergiven. platsar inte med några någonstans.. försöker men känner mig hela tiden så jävla misslyckad. jag vet inte vad jag ska göra längre. Mår så dåligt och det är få som förstår.. Förstår knappt själv. Alla har det bättre utan mig, då slipper folk problem å allt. vill bara isolera mig igen, inte gå ut, inte träffa folk och bara sitta inne och hata mig själv. förtjänar inget annat. förtjänar det jag går igenom.

önskar att jag räckte till men det gör jag inte. Och vad mer kan jag göra? Jag är bara såhär misslyckad och jag valde inte att bli född. varför försökte jag ta tag i mitt liv igen? Jag förtjänar det inte. förtjänar inte att ha folk omkring mig, jag förtjänar att vara ensam. Och det förtjänar alla andra oxå för då slipper dom mig. Det svider att vara så hård mot mig själv men får det ständigt bevisat och jag sjunker bara mer och mer. rösterna i huvet ökar konstant och påminner mig ständigt om hur misslyckad jag är. Hur ska jag kunna låtsas att må bra när jag känner såhär? kan inte sitta och le åt det, för det är bara så jävla tragiskt. hatar dethär. behöver någon som behöver mig.

Jag orkar inte. hatar dethär och hatar mig själv så det bara skriker om det. ingenting med mig är bra. Jag är en börda som inte borde få finnas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback