underbara helg varför tog du slut?

har haft en underbar helg i östersund! började med bilresan dit då, andra timmen sov jag och resten chillade jag bara. sen blev jag avsläppt hos jesper medan mamma å pappa åkte vidare å fixade massa. och under den tiden så spelade vi fifa tror jag och satt vid datorn. sen gick vi ner och fikade med föräldrarna! 
lördagen så åkte vi till stan och vi träffade på gustav och lucas där oxå så vi var med dom och gick runt! sen åkte vi på dollarstore där det spårade totalt haha.. har bilder men går inte beskriva hur kul det var. Och sen åkte vi vidare hem igen och jag och jesper var hos han själv en stund så vi gick ut med hunden sen spelade vi fifa och käkade med alla. sen såg vi film,spelade cs och jag sög verkligen för blev bara rädd hela tiden... men sen såg vi på tv å käkade godis! vi snackade en hel del oxå och vi har hunnit med så mycket mer! tungt var det att kliva upp på dagarna men till slut så, och på söndagen vaknade jag med den tunga känslan i kroppen för jag visste att jag skulle hem..  vi packade ihop och åkte till jesper där vi fikade och jesper spelade trummor för mig sen spelade vi fifa igen och fick som vanligt spö. gjorde 1 mål på hela helgen haha. aja sen ropade mamma och då vart det extra jobbigt, vi skulle hem... jag gav alla en kram och tackade för helgen sen gick jag mot bilen. 
 
sov hela vägen nästan eller vilade en del oxå men sov typ en till två timmar. var världigt nere såklart så ville inte vara vaken och känna på alla känslor...
 
sen kom jag hem, klappade kissekatterna som jag saknat som satan! sen duschade jag och efter det kom liam och vi chillade mest! 
 
idag hade jag egentligen samtal men jag orkar verkligen inte med det så jag fick hoppa över det så sitter i skolan nu och ska vänta på liam i 2 timmar men det äre värt det.. hellre det än samtal. sen imorgon kommer nog nicholas förbi en stund så det blir kul! 
 
aja nu till massa dåliga bilder från helgen, faaan vad jag saknar det.. vill tillbaka:(
 
såhär såg stugan ut som vi bodde i iallafall!

Jesper när han skulle spela trummor och ja suddig bild men vem bryr sig..
haha på dollarsore, så satans kul..
hunden ville oxå vara med på bild! saknar dig..
 
haha jävla vikingar..
min säng, usch så oskön och liten..
jesper fixade luvan men ville verkligen inte vara med på bild
 
FIFAAAA
hade så satans roligt. mitt andra hem
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback