pretty tragedy

Sitter just nu och väntar på liam, och under tiden lyssnar jag på musik och tar det lugnt. idrotten sög, blev less och skrek som aldrig förr hahaa.. nämen ah, nu blire snart att åka hem och ta det jävligt lugnt typ för mer än så orkar jag inte.
 
Men nu för att bloggen ska hålla igång så hade jag tänkt skriva lite om vad jag har gjort på lovet och sen gå in mer på detaljer i andra inlägg.
 
jag har varit mycket med liam och vi har sett filmer,spelat,tagit det lugnt, varit på bio med hans familj! och sen har vi även varit ute och åkt bil sisådär halv 4 på nätterna, men kul har det varit! sen har jag även hunnit träffa nicholas under lovet, vi snackade mest och lyssnade på musik å så, trevligt vare iallafall. Sen har jag hunnit träffa brorsan mer än vanligt och även michaela! har oxå varit på fester å så men det skriver jag mer om när jag berättar om nyår. mer har hänt men det skriver jag mer om sen! är nöjd med mina julklappar oxå, kanske lägger upp nån bild på en del av det sen! vart iallafall S4:a ägare<3 
 
känns tungt nu i början när vardagen är tillbaka. är van att sova till 3 och lägga mig 4-5 så det är drygt just nu och lär vara det veckan ut. och känns som att dagen har gått så segt nu, känns ändå som klockan är typ 9 på morgonen nu eller nått men riktigt så är det ju inte. men jag hoppas att det ställs om så fort som möjligt så jag slipper gå runt som ett spöke typ. 
 
näe nu ska jag lägga mig i skolans osköna soffa och fortsätta softa och vänta. hoppas ni har haft ett bra lov allihop! 
 
just nu, väldigt trött och less men snart får jag åka hem och dejta min säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback