nu ska ni få höra!

bloggen har stått stilla men inte så mycket har hänt, har varit och hälsat på en på sjukhuset, varit med liam och eftersom han haft feber så har vi bara tagit det lugnt! vi har sett handboll,sett film,kollat på tv,pratat och bara haft det gött. nu sitterh an på lektion och jag sitter här å är bara så satans glad över att jag har alla betyg nu. klarade matten så imorgon börjar gyymnasiematten! tänk att JAG på lite mer än en termin klarat av att få mattebetyget, kan inte tro det. 
nu ska vi snart hem, lägga osss i soffan och bara vara där helt enkelt. 
brorsan och hans brus kom hem en stund igår p.g.a att brorsans bil pajat (är inte förvånad) och då kom dom även fram till att jimmy ska ta min gamla mobil så måste fixa den oxå... eftersom han tappat den å allt helvette men det är min storebror det.. 
 
mer tror jag inte har hänt, allt flyter på, har varit en hel del ångest men den har gått å hantera och känns bara så skönt att slippa bup bara för en vecka. orkar inte gå kvar, vill ha ett liv.. men ah, får se hur det blir med den saken. känns bara som jag inte har någon tid över till annat på dagarna än samtal och hela skiten så jag får snacka med mamma å pappa å höra vad dom säger för stressen dödar verkligen. 
 
har kommit i  tid till skolan hela veckan och det är ovanligt för att vara mig, har även varit utan liam i 2 dagar p.g.a febern men nu är han tillbaka så jag slipper vara ensam. 
 
om jag får tid och har ork senare så kanske jag redigerar bilder och lägger upp från julen om jag inte väljer att fixa den förbannade telefonen först, så vi får helt enkelt se! 
 
saknar becczor och gänget från holmsund oxå.. inte sett speciellt henne på över en månad och det är alldeles för länge.. men jag hoppas att det blir snart iallafall. miss yaah and love yaah becczor<3

Kommentarer
Linnea Andersson

Grattis till betyget, stolt jag blir över dig!

Svar: tack så mycket!
jennifer jonsson


Blogg: http://vilseiskogen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback