no words

Gårdagen blev lyckad men ändå så misslyckad.
samtalet på bup gick bra till en början men efter fikat så gick det neråt.. läkaren tog in mig till hans rum å snackade med mig om medicin å massa annat bajs, så har fått en tid på vårdcentralen imorgon så åker dit efter jag träffat en.
när jag väl kom hem så somnade jag och blev väckt 2 timmar senare. åt middag,snackade med brorsan som hade kommit och sen så chillade jag tills nicholas och min släkt kom. för vi firade pappa i efterskott. jag å nicholas såg film,snackade en hel del och så sen blev han hämtad och efter det vart allt bajs. inte p.g.a att han åkte utom p.g.a en annan sak.
 
natten blev lång, mycket tjaffs hit och dit å så. och det känns inte bra än heller. så tog en senare buss till skolan och kom alltså en timme sent men har hunnit ha matte och so. försökte göra ett prov men ska fortsätta med det imorgon tror jag.
 
har inga andra planer för dagen så får ta den som det kommer. lär väll somna när jag kommer hem å så men annars så vettefan! och hari nga andra planer imorgon förutom vårdcentralen och träffa en. orkar inte..vill inte..men jag har inget val. får inte välja hur mitt liv ska se ut, å det stressar mig.
 
lite sanning i bilden men inte till 100%
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback