no one can stop me now

Sitter just nu i skolan helt själv och lyssnar på musik. har haft so på morgonen och sett nyheter å spelat spel (bra so va?) hann skriva klart massa frågor så lär ha ett prov snart. 
var nyss hos skolsköterskan men fick inga direkta svar så kanske måste söka upp läkaren på bup senare idag.. för gruppen har dragit igång nu,, drygt som satan, vill sluta. orkar inte all stress därifrån just nu. 
 
har hittat massa sköna låtar nu oxå eller ah jesper tipsade om massa så nu har jag uppdaterat musiklistan lite! 
Senare efter bup så kommer troligtvis nicholas och hälsar på. kulkul, får se vad vi hittar på! 
 
igår efter skolan åkte jag och liam till coffa med matte och danne var även där. jag hade personligen hur tråkigt som helst och där började det gå utför. mådde inte bra alls den dagen p.g.a massa olika anledningar. aja sen hämtade pappa mig å liam så vi for å käkade sen åkte vi hem och väl när jag la mig i sängen så somnade jag och sov någon timme för vaknade vid 9 igen tror jag så hade lite svårt å somna.. 
 
i morse hörde jag inte klockan och därför försov vi oss. gick å duschade och sminkade mig sen gick vi till bussen som senare körde ifrån oss så fick ringa pappa. han körde hit oss så det gick bra till slut men kom lite för sent. 
annars så har inte så mycket hänt tror jag. funderar mer å mer på en tatuering men vet inte om jag får och har pengar till det, men hoppas kan man ju alltid göra! 
 
nu ska jag återgå till den braiga musiken och snacka med liam och hugo som just kom tillbaka. ha det gött. 
 
bilden får tala för sig själv. haha gash.. bye
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback