it was all just a lie

Bloggen har varit mitt sista behov just nu. mitt liv är inte så stabilt just nu och därför känner jag att det är viktigare att fokusera på det just nu. all stress och massa bakslag tar hårt på mig. men jag hoppas att det rättar till sig iallafall.. veckorna har sett likadana ut iallafall,skola,prov,bup å sånt. fick lov att snacka med min privatperson ssom jag även ska träffa imorgon för att få tips på hur jag inte ska ta till det destruktiva. 
psyket för mig just nu är inte bra alls och jag vet inte hur jag ska hantera allt som händer, det är svårt. och jag önskar att jag kunde göra något men jag kan inte.. men ser att några tappra läsare kikat in på bloggen och ska försöka komma tillbaka så snabbt som möjligt även fast denhär bloggen bara är skräp egentligen men det är kul att se att några tittar hit iallafall så tack för det. 
men måste tänka på mig själv just nu och nu när det är sämre igen så känns det som att allt positivt har försvunnit och vill därför inte skriva så mycket här så jag avslöjar för mycket för det skulle jag bara må sämre av senare. så jag hoppas ni förstår.
 
puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback