it was all just a lie

Bloggen har varit mitt sista behov just nu. mitt liv är inte så stabilt just nu och därför känner jag att det är viktigare att fokusera på det just nu. all stress och massa bakslag tar hårt på mig. men jag hoppas att det rättar till sig iallafall.. veckorna har sett likadana ut iallafall,skola,prov,bup å sånt. fick lov att snacka med min privatperson ssom jag även ska träffa imorgon för att få tips på hur jag inte ska ta till det destruktiva. 
psyket för mig just nu är inte bra alls och jag vet inte hur jag ska hantera allt som händer, det är svårt. och jag önskar att jag kunde göra något men jag kan inte.. men ser att några tappra läsare kikat in på bloggen och ska försöka komma tillbaka så snabbt som möjligt även fast denhär bloggen bara är skräp egentligen men det är kul att se att några tittar hit iallafall så tack för det. 
men måste tänka på mig själv just nu och nu när det är sämre igen så känns det som att allt positivt har försvunnit och vill därför inte skriva så mycket här så jag avslöjar för mycket för det skulle jag bara må sämre av senare. så jag hoppas ni förstår.
 
puss och kram

dåligt med bloggen

har varit så sjukt stressad under den senaste tiden och har inte haft någon ork alls så bloggen har fått ta stryk av det. har gjort bort 7 av 9 prov nu, som högst har jag gjort bort 3 prov på samma lektion så det har tagit på krafterna. pressen är så jävla stor.. vill kunna leva utan att folk måste kontrollera mig och prata med mig flera gånger i veckan. hur ska jag kunna klara mig själv om jag inte ens får prova att göra det? 
ja jag är rädd, men jag vill försöka men får inte göra det för dom andra.. 
 
kom just hem från en promenad med michaela, vi snackade en hel del och var ute i 1 timme typ! 
 
helgen bestog av födelsedagsfirande eftersom liams mamma fyllt år, sen så drack vi hos hampe och jag vart borta som vanligt. fick träffa min saknade becczor och ah, vi hade det trevligt! saknat henne.. men ah, nu ska jag kolla på so'n så jag kanske kan göra bort ett prov (sista provet) imorgon. måste klara det, vill inte misslyckas..