flyg ängel flyg.

Har inte bloggat alls och orkar inte börja heller. men nu behöver jag skriva av mig lite fast ska inte gå in på detaljer. .

hur länge ska jag orka med all press dom sätter på mig? När man inte har någon bredvid en som förstår.. jobbar jag ihjäl mig? jobbar jag mot det sämre igen?
man ser att dom lägger märke till hur jag mår men inte en själ som visar att den bryr sig. bara frågan "är du okej?" skulle räcka. men inte ens det. och jag har börjat dölja det för det finns ingen anledning att visa mig själv längre och för att ingen ska tro att det går åt fel håll. Men jag tror att det är dit jag är påväg. ångesten är högre, alla impulser är höga, men vill inte visa dom att jag behöver stanna i behandlingen. för det vill jag inte, har redan gått där 2 år, medans folk i gruppen kommer in och lämnar 1 år senare. Men jag sitter kvar på samma ställe. vad ska man göra? Jag vet inte vad jag ska säga, vet inte hur jag ska förklara. Men mina hjärnspöken har dykt upp igen, fast dom lämnade mig aldrig.. fast rösterna är högre nu, dom påminner mig om hur misslyckad jag är och massa annat som är för privat.
hur ska man hantera allt? nog finns tankarna på att sluta leva men är rädd för att misslyckas igen.. och klarar inte av att lämna mina nära.. men hur länge ska jag orka stå ut?
folk tror att jag är stark och att allt är bra men jag går sönder och är inte stark någon stans.. hatar detta, hatar mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback