paniken som uppstår..

skolan idag var inge bra alls, inte gårdagen heller. så har inte pratat med så mångai dag har mest suttit för mig själv med hög musik så jag slipper allt jävla spel snack å massa sånt. andra lektionen klarade jag inte ens av att gå till så först kom en lärare som såg att jag satt själv å skakade å frågade hur det var osv å gick till läraren å sa som det var.(han jag egentligen skulle ha lektion med). sen kom 2 andra och försökte göra mig på bättre humör, vet inte om det funkade men aja.. sen drog jag till bup,gick väll helt okej,kände att jag var delaktig och fick beröm och det dom sa har jag aldrig hört förut så kändes gott å få en sån kommmentar.
 
sen har jag varit hos mormor å morfar en stund för att mormor skulle laga min mössa så jag och mamma åkte dit å snackade i typ 1 timme medan morfar satt å kollade på tv så satt vi vid bordet och pratade om allmänna saker. och sen vart det lite allvarligare snack i bilen och fick höra saker om mamma som jag inte fått höra på 16 år. är jag verkligen inte värd att få veta?? fuck that. förstår dom.
 
när vi kom hem la jag mig i soffan med min älsklingsmysan på magen och sen sa mamma att det såg ut som att polisen var påväg till vår dörr för att knacka på. och det första som slog mig var ''vafan har jag gjort nudå?!'' sen dök dendär förjävliga tanken upp om att det kunde hänt jimmy nått så fick panik. och sen var det nån från räddningskänsten i sävar å det gjorde inte saken bättre. då var jag nästan säker på att jimmy kört av vägen eller nått men som tur var så vare inte det dom ville. så nu har pulsen gått ner en aning efter en dusch. 
 
imorgon kommer nicholas hit,mer vet jag inte om det. har ingen aning om vad vi ska göra men vi lär ju prata och se film eller nått. och jag måste bita ihop nu. han ska inte behöva se mig som en depphög. han behöver inte det. aja,bloggar mer om det imorgon eller nått. 
 
bye
-var stark. du får inte visa att du är svag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback