jag vill få saker ogjorda,men det är för sent.

skola just nu då.. har so just nu och dom har ändrat mitt schema lite vilket känns bra. men har iallafall haft läsning,matte och so innan dethär sen somnade jag en stund på en rast. missade såklart bussen i morse igen så det var 3:e gången denhär veckan som pappa fått hämta upp mig.. aja blir upphämtad vid 1 och efter det samtalet så ska jag hem,duscha,sova,fixa mig sen åker jag till holmsund. och troligvid blir det ingen skola imorgon fast det är inte säkert än, beror på vilken tid liam skulle iväg. så får se hur det blir.
 
i helgen kommer jennifer å hennes familj å äter middag hos oss, känns trevligt eftersom jag inte träffat henne förutom på bussen på senaste tiden.så det blir att vara hemma i helgen, missar en fest och det förvånar mig inte. blir så satans less.. allt för att jag inte ska kunna fara dit lxm. menmen, är van.
 
idag är en jobbig dag, många minnen som dyker upp,mycket tankar,ångest å så. inget jag vill gå in på,men denhär dagen är iallafall en dag som väcker mycket känslor å tankar.
 
 
You're never gonna be alone from this moment on
If you ever feel like letting go, I won't let you fall
When all hope is gone, I know that you can carry on
We're gonna see the world out, I'll hold you 'til the hurt is gone

igår träffade jag ju nicholas oxå, han kom vid halv 6 eller nått och vi snackade igenom en hel del. och som vanligt slutade det med att jag vart lite ledsen, inte pågrund av honom eller så, utom av en del av sakerna vi pratade om och för att jag hållit på så mycket och släpper ut det med honom. han förstår mig. 
sen så såg vi film å skrattade som aldrig förr, var efterblivna som vanligt osvosv. sen följde jag han till bussen och gick sedan hem och la mig. 
 
jag kan se vilken börda jag var nu. varför i helvette ser jag det nu när det inte ens behövs? varför gjorde jag inget åt det förut? jag var så självupptagen och blundade för mina misstag och för min dåliga attityd. förlåt för er som behövt ta min skit då det varit så. kommer aldrig förlåta mig själv för det, men det är dags att försöka gå vidare från det och göra framtiden bättre istället. jag önskar jag kunde behandlat människor bättre än jag gjorde men kan tyvärr inget göra. och det gör ont i mig. ni förtjänade bättre. förlåt. jag ser allt jag vill förändra nu, allt jag vill göra om, allt jag vill göra på ett annat sätt, men det har ingen betydelse nu. -jag ska ta lärdom av mina misstag och min historia för att kunna ge mig själv en bättre framtid. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback