i'm just surviving

igår ringde mamma när jag var i stan och berättade att jag skulle ta blodprov akut klockan 8 idag.. fick panik å hade det hela bilresan till holmsund. sen gick jag å liam å käkade iallafall. och senare under kvällen så minns jag fan inte vad vi gjorde men vi åkte iallafall till mig senare så han kunde följa med mig idag.
 
imorse klev jag upp vid halv 7 å fixade bedövningsplåster, sminkade mig,var jättenervös å massa. sen när vi väl var där så fick vi vänta ett tag och när dom väl ropat upp mig så såg hon att det var några prover hon inte kunde ta så hon försökte få tag i min läkare som självklart inte svarade. och jag satt å var livrädd i stolen i typ 20 minuter.. fyfan vilken väntan.. sen fick hon till slut tag i honom å tog bort några prov hon inte kunde göra. för ett måste t.ex en personal från bup vara med på eller nån från sjukhuset. och varför dom ska göra ett sånt prov skrattar jag bara åt. aja.. sen var det dags för provtagning, och behöver inte gå in på detaljer för finns inte så mycket å säga om det. men 9 jävla rör blod tog hon.. trodde ju fan jag skulle ruttna ihop eller nått. men sen efter att jag lugnat ner mig drog vi vidare till skolan där jag spelade spel och sedan ''läste'' å hjälpte liam med matten.
 
sen kom 3 polare från holmsund till skolan så då åkte vi bil med dom till ett ställe där liam skulle äta å massa. sen efter det å så så åkte jag till bup. hade samtal,gick helt okej,fick en jävla massa läxor därifrån.. usch. näe.
 
snart bär det av till holmsun, känner mig inte så jättetaggad utan mest trött. men det får funka ändå.
en bild just nu när jag sitter i skype med en. yolo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback