faller sönder.

Har inte bloggat på ett tag nu så tänkte dra igenom lite snabbt vad som har hänt under tiden och vad som väntar helt enkelt.
 
I fredags så hade jag tjejgrupp i skolan,har varit med om roligare men det funkar. efter det någon gång så åkte jag till liam, vi drog på en fest som var det absolut tråkigaste jag har varit med om. uschusch, vi valde att åka hem vid 9 å när vi kom hem så la vi oss och såg på film eller nått.
 
lördag: då vaknade vi tidigt som alltid,eller jag iallafall.. sen såg vi tv tror jag å så, sen valde vi att åka till mig. fast då blev vi först upphämtad av brorsan och anna och åkte in till stan för att handla julklappar. vi hittade det vi skulle så då åkte vi vidare hemåt! när vi väl var hemma så  såg vi på face off tills vi skulle äta eller nått. och under resten av kvällen så såg vi på det och spelade lite xbox och dator.
 
Söndag: uppe med tuppen som vanligt! söndagen fick bli en chill dag,vi spelade xbox,dator och såg face off å så.
 
måndag: skolan.. pappa skjutsade oss dit, vi hade hk och gjorde pepparkakor och ischoklad. harbilder på mobilen så ska ladda över dom för att lägga upp här sen. fast tar det sen! sen väntade jag på liam i över 2 timmar på skolan eftersom bup blev inställt(sköööönt). så satt med på liams matte och so å hjälpte han. fick även gjort lite själv oxå! nu jävlar vettni.
nämen sen åkte vi till mig,spelade, såg face off,tog det lugnt. käkade å sen skjutsade jag å mamma hem han vid 9. och efter det så spelade jag lite sen la jag mig.
 
Blev väckt för ett tag sen p.g.a vi hade samtal på bup med hela familjen, men min kropp säger ifrån så jävla mycket men det är inget mamma å pappa vill se lxm.. men jag valde att stanna hemma, och kanske drar till skolan istället,för hellre det än samtal just nu. känner att jag inte har energi alls.
kan ju skriva vad som händer i vecka.
 
måndag (igår) : skulle ha samtal.
tisdag: familjesamtal och grupp. (ledig från skolan.)
Onsdag: läkarbesök. (åker tidigare från skolan). träffaa michaela.
Torsdag: familjegrej med soc, sen åker jag med kontaktpersonen hem till henne och ska på bio å massa med henne.
fredag: morfar fyller år, sen blire nog holmsund.

alltså jag orkar inte. blir så stressad över allt så orkar inte ta tag i något av det.. vaknade med tårar och jag vet inte varför. om det beror på stressen eller nått annat.
aja ska duscha nu, sen får jag se vad jag gör om jag drar till skolan eller inte. men jag hoppas att jag får hoppa över gruppen idag,för jag fixar inte det. det blir för mycket. jag tar på mig alldeles för mycket,en del frivilligt och en del kan jag inte bestämma över.. och just nu säger min kropp stopp. har ont i magen, känns som jag ska spy, huvet snurrar, halsen å förkylningen blir sämre, min kropp orkar inte mer.
 
skriver senare, bye. och ska försöka fixa bilderna oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback