är det bara jag som hör rösterna?

igår efter bupavslutningen med massa fika så åkte jag hem och packade sen åkte jag vidare till holmsund, hjälpte liam att göra hans mat sen efter en del tittande på pewdiepie och lite gta spelande för liams del så gick vi till statoil sen mötte vi upp danne och gick till coffa. å satan så jag skrattade på vägen dit, det var halt som fan och liam å danne var så ful å grejer.. svårt å förklara men kul vare iallafall. sen när vi kom till coffa så lyssnade vi på musik,snackade, såg lite på pewdiepie till halv 10 eller nått då vi gick hem.
 
sen när vi kom hem så gick jag direkt och tvättade bort sminket,la mig i sängen då liam kom med alma (hans katt) sen kom även en till katt osm jag låg och myste med medan han gjorde mackor till sig själv. sen var dom tvungen att gå ut så då startade vi en film och strax därefter så somnade vi. så jävla skönt, en natt med någorlunda sömn, det har behövts så länge. äntligen kunde jag somna! 
 
sen idag så vaknade vi och somnade om osvosv så vi tog en senare buss och jag hade 10 minuter om ens det på mig att sminka mig, hann ingenting förutom basen lxm, så åkte iväg med massa ångest.. sen i skolan så kommenterade en lärare det, och då tänkte jag att det var kört lxm men fick höra istället att jag typ var finare ''utan'' smink, att jag var vacker som jag är osvosv, satan så glad jag blir av att höra sånt.. sen hade vi iallafall matte och sen gjorde jag klart ett so prov som jag började på igår. och fick veta nyss att jag klarade det!:D så nu har jag 6 prov kvar nästa termin. men då har jag laddat om lite! sen har jag haft idrott och nu sitter jag och väntar på liam. blir å dra hem till mig,spela antar jag sen se några filmer som vi planerat att se! så det blir asbra.
 
imorgon blir det sjukhuset och sen kanske att åka iväg å fixa lite grejer, jag hoppas iallafall på det. sjukhuset känns jobbigt, det är inte det roligaste å göra.. men vill bara få det gjort nu. 
 
aja så ser det ut just nu. har fått kommentarer av en annan från klassen att jag var fin ''naturligt'' oxå, asså åh skulle kunna börja gråta typ. haha så fina människor. har haft sån satans ångest p.g.a hur jag sett ut idag så känns skönt att åka hem nu där ingen bryr sig. har mått så dåligt men har försökt att inte tänka på det och sedan varit i den känslan av obehag men nu är det snart över.
sen är det en kille som försöker få oss å tro på tomten å grejer så det är fan full fart i skolan å bara snack om julen och tomten. börjar bli uttjatat men det kan inte hjälpas. men ah,nu ska jag se klart ett avsnitt på en serie medan jag väntar. ha det gött! 
 
tänk vad folk har behövt titta på när dom sett mig.. aja, här är jag just nu. med enbart puder och fondation. att jag ens har överlevt haha.. näe usch, den fula sanningen. byeee
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback