äntligen jullov!

Har inte bloggat något på ett tag p.g.a att det är lov. men iallafall så sjukhuset gick bra, eller ah.. dom hittade inget iallafall öhh sen for vi å fixade lite efter det å massa.
 
fredagen var det julavslutning, var skittråkigt, var bara 2 som sjöng seriöst, och efter det gick jag liam och 3 lärare å käkade, eller dom käkade sen gick jag mot stan där jag fick vänta över en timme helt själv. så michaela kom dit, vi snackade och tog bussen hem. har även fåttl ite kläder som jag beställt fast får dom till jul.
 
nu under helgen har vi varit hos fina, fick träffa hennes kille och några andra kompisar! dom käkade, sen spelade vi spel,rökte vattenpipa, och hade en liten julklappsutdelning. sen ville några fara på fest så jag och liam hängde med. vi körde ''jag har aldrig'' och med vin så är det fan inte bra asså.. usch å fy.. menmen, när det blev för mycket alkohol i min kropp så blev vi hemskjutsade. och när vi var hos honom så spelade vi spel med hans syrra,hennes kille, sen liams mamma å emil, vi kom 2:a iallafall! sen la vi oss och sov.
 
vaknade i morse vid 10? och chillade å massa, sen hämtade pappa mig, jag drog till stan en snabbis och nu är jag hemma! och har fått VÄRLDENS finaste julklappar av både liam och hans mamma, asså åhhh hade inte kunnat bli gladare! bilder kommer sen.
 
men iallafall så hade jag tänk säga att bloggandet kommer bli sådär nu under lovet. jag vill passa på att ha lov så jag slänger in nått inlägg nu och då kanske och sedan när lovet lider mmot sitt slut så sammanfattar jag hela lovet!
bilder på julklappar och så kommer ni oxå få men ah,  efter lovet kör bloggen igång igen med förmodligen daglig uppdatering och nu under lovet blir det när jag vill och känner att ja har tid! ha en underbar jul alla! puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback