allt byggs på sen smäller det.

liam följde mig hem igår och vi färgade mitt hår, eller mormor gjorde det men sen såg vi film som var helt okej och ah. mer än så hann vi inte med typ innan vi skulle lägga oss.
 
morgonen startade med bråk vilket gjorde att jag var förbannad resten av dagen.. är så satans less på det, så drar snart till holmsund å sover där. 
iallafall så hade vi kamratstödjarträff idag som sög värre än jag vet inte vad.. så tråkigt å så onödigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. sen efter det hade vi lunch å sen so. ska försöka hinna med ett prov till innan jul så har jag 5 kvar nästa termin. och matten har jag bara 1 prov kvar i sen kan jag börja plugga gymnasiematte. 
för jag fick godkänt på provet jag gjorde igår medan jag väntade på liam vilket kändes förjävla skönt.
 
vet inte om jag ska skratta eller gråta, inte bara p.g.a en grej utan av flera grejer. önskar att folk kunde mogna och ta tag i saker, tänka på andra istället för att vara så självisk. vet inte om jag ska skratta eller ggråta över hur mitt liv ser ut just nu, allt som händer å massa.. näe fy.. orkar inte. är så less, förbannad och ah jag vet inte vad. helt lost...
 
har fått tillbaka provsvaren iallafall och allt såg bra ut tydligen så nu får jag leva med att inte veta ett skit.. har en grej kvar jag kan kolla upp men får se när det blir. 
 
nu blire att sitta å försöka lösa allt från i morse å ser inte fram emot det men vill bara göra bort det nu. bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback